KOCAELİ / DİLOVASI - Tavşancıl Ziya Toplan İlkokulu

Tavşancıl Ziya Toplan İlkokulu

Tavşancıl Mah. Ziya Toplan Cad. No 18 Dilovası / KOCAELİ
Vizyon
Tavşancıl Ziya Toplan İlkokulu Olarak Vizyonumuz • Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, • Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, • Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, • Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, • Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, • Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Tavşancıl Ziya Toplan İlkokulu Olarak Misyonumuz Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Dilovası´ndan 30 dakikada bir halk otobüsü çalışmaktadır.
TAVŞANCIL MAH. ZİYA TOPLAN CAD. NO:18 DİLOVASI/KOCAELİ
Okulumuzun ilçeye uzaklığı 4km,il merkezine uzaklığı 27 km.
ONLİNE ATÖLYEM